Kronstadparken N3 - Bygg A

/fm/94929e06ad.jpg

Som stolt byggherre og entreprenør har vi nå overlevert et nytt praktbygg:

Kronstadparken N3 – bygg A

Byggherre: Obos Ulveseth Utvikling

Totalentreprenør: Brødrene Ulveseth

88 leiligheter hvorav 11 har egen utleiedel. Leilighetene variere i fra 45 til 145 kvm. Ca 7300 kvm totalt.

Overlevering: Oktober 2021

Bygger er utformet som en hestesko med åpning mot sør. Fasaden er kledd med lys grå teglstein, sto-puss og fasadeplater som krever minimalt med vedlikehold og har lang levetid. Bygget har fine utearealer, felles takterrasse, garasje og sykkelparkering. Videre er det etablert boss-sug, sprinkelanlegg og automatisk brannalarmanlegg.

Leilighetene har gode kvaliteter som standard, med en-stavs eikeparkett, vannboren gulvvarme, integrerte hvitevarer og delikate bad m.m. Nesten alle leiligheten er i tillegg personlig tilpasset av kjøper.

Det har under hele prosessen vært jobbet målrettet mot å finne bærekraftige løsninger og redusere klimafotavtrykket på bygget. Vi har redusert bruken av fossile brennstoff og karbonintensive materialer, sett på byggets utforming, energikilder, løsninger og redusert bruken av kjemikalier for å nå våre mål. Leilighetene leveres i energiklasse A og B.

Sorteringsgrad for byggavfall er over 90 prosent. Cirka 150 personer var med da byggeaktiviteten var på topp.

Bygget ligger sentralt til på Kronstad, like ved bybanen. N3 består av 3 bygg der B og C overleveres sommeren 2022. Samlet inneholder dette byggetrinnet over 200 boliger, garasjeanlegg og noe næringsareal. N3 er tredje og siste byggetrinn av Kronstadparken der vi har bygget og levert ca 520 boliger, garasjer og litt næringsareal.  

Informasjon

Byggeår 2020-2021
Type Nybygg
Budsjett ca 400 millioner for hele N3
Kontaktperson Fredrikke Frost Tråholt / Vidar Hjartholm
Arkitekt HOLON