Murere med fagbrev og erfaring

Grunnet økt oppdragsmengde søker vi etter murere. Søker må være selvstendig fagarbeider med norsk fagbrev,som behersker norsk skriftlig og muntlig. Brødrene Ulveseth har mange og store prosjekter på gang. Som fagarbeider hos får du mulighetene til å være med i et team som sammen jobber for god og sikker fremdrift på prosjektene. 


Ønskede kvalifikasjoner:

  • Selvstendig fagarbeider med norsk fagbrev som behersker norsk skriftlig og muntlig.
  • Faglig sterk i sitt fag.
  • Positiv og serviceinnstilt ovenfor kollegaer, sammarbeidspartnere og kunder.

Vi tilbyr:

  • en trygg, faglig god og spennende arbeidsplass med et trivelig arbeidsmiljø.
  • konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser i et solid og velrenommert selskap
  • Et selskap som tar på alvor miljøvennlige og bærekraftige løsninger

Er du interessert i en spennende arbeidsplass? Send en kortfattet søknad med CV og kopi av vitnemål til morten.eintveit@ulveseth.no 


Brødrene Ulveseth AS er et entreprenørfirma som produserer og utvikler prosjekter i Bergen og omegn. Virksomheten spenner over et vidt felt innen nybygging, rehabilitering, elementproduksjon, eiendomsutvikling og eiendomsforvaltning. Omsetningen har det siste året ligget på opp mot 500 mill på entreprenør driften. Vi er ca 115 topp motiverte medarbeidere som arbeider i en organisasjon med en flat struktur og godt arbeidsmiljø. Vi har lager og kontorlokaler i Godvik. Våre verdier er basert på etterrettelighet med kompetanse i sentrum på alt vi gjør.


Søknadsfrist: snarest
Kontaktperson(er):
Morten Eintveit (Hr-leder) 90857444
Christer Knudsen (Avdelingsleder egenproduksjon) 47265306