Grunnet økende aktivitet søker vi:

Kranfører

Brødrene Ulveseth AS er et familieied entreprenørfirma som produserer og utvikler prosjekter i Bergen og omegn. Virksomheten spenner over et vidt felt innen nybygging, rehabilitering, elementproduksjon, eiendomsutvikling og eiendomsforvaltning. Vi har 120 godt motiverte medarbeidere som arbeider i en organisasjon med godt arbeidsmiljø.

Les mer

Avdelingsdirektør, Prosjekt og teknologi

Brødrene Ulveseth AS er et entreprenørfirma som produserer og utvikler prosjekter i Bergen og omegn. Virksomheten spenner over et vidt felt innen nybygging, rehabilitering, elementproduksjon, eiendomsutvikling og eiendomsforvaltning. Omsetningen har det siste året ligget på opp mot 500 mill på entreprenør-driften. Vi er 115 godt motiverte medarbeidere som arbeider i en organisasjon med en flat struktur og godt arbeidsmiljø. Vi har lager og kontorlokaler i Godvik. Våre verdier er basert på etterrettelighet med kompetanse i sentrum på alt vi gjør.

Les mer

Erfaren prosjektleder og anleggsleder

Prosjektlederen vil få totalansvar for prosjekt, herunder inngå kontrakter med underentreprenører og styre den interne ressursbruken. Man følger prosjektet fra A til Å, og står ansvarlig for økonomien i prosjektene, kvalitets- og HMS-dokumentasjon og fremdrift.

Les mer

Murere og Forskalingssnekkere

Selvstendig fagarbeider med norsk fagbrev, som behersker norsk skriftlig og muntlig. For mer informasjon kontakt personalsjef hos Br. Ulveseth AS Evy Ulveseth (98252212).

Les mer

Bergsprenger

Vi skal styrke vår organisasjon ytterligere og søker nå etter en erfaren skytebas, som kan jobbe selvstendig, men som også er samarbeidsvillig og med sitt gode humør bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Les mer

Lærlinger innen betong- og murerfaget

​For at vi også i fremtiden skal være en ledende lokal aktør med faglig tyngde og høy kompetanse ønsker vi oss flere lærevillige og engasjerte lærlinger. Brødrene Ulveseth har lærlinger innen betong- og murerfaget.

Les mer

Jernbinder

Brødrene Ulveseth AS er et familieied entreprenørfirma som produserer og utvikler prosjekter i Bergen og omegn. Virksomheten spenner over et vidt felt innen nybygging, rehabilitering, elementproduksjon, eiendomsutvikling og eiendomsforvaltning. Vi har 120 godt motiverte medarbeidere som arbeider i en organisasjon med godt arbeidsmiljø

Les mer