Grunnet økende aktivitet søker vi:

Betongfagarbeider

Grunnet økt oppdragsmengde søker vi nå etter en betongfagarbeider. Vår betongavdeling jobber som oftest i egne større prosjekter hvor Brødrene Ulveseth er totalentreprenør. For tiden er det en del boligbygging, men også andre spennende betongjobber som svømmehaller, hulldekkefabrikk og næringslokaler. Vår eiendomsavdeling sørger for at vi til enhver tid har egenutviklede prosjekter som gir oss stor fleksibilitet ved konjunkturer i markedet.

Les mer

Vi søker lærlinger i murerfaget.

​For at vi også i fremtiden skal være en ledende lokal aktør med faglig tyngde og høy kompetanse ønsker vi oss flere lærevillige og engasjerte lærlinger. Vi søker nå lærlinger til murerfaget.

Les mer

Erfaren prosjektledere og anleggsledere

Prosjektlederen vil få totalansvar for prosjekt, herunder inngå kontrakter med underentreprenører og styre den interne ressursbruken. Man følger prosjektet fra A til Å, og står ansvarlig for økonomien i prosjektene, kvalitets- og HMS-dokumentasjon og fremdrift.

Les mer

Murere med fagbrev og erfaring

Grunnet økt oppdragsmengde søker vi etter murere og forskalingssnekkere. Søker må være selvstendig fagarbeider med norsk fagbrev,som behersker norsk skriftlig og muntlig. Brødrene Ulveseth har mange og store prosjekter på gang. Som fagarbeider hos får du mulighetene til å være med i et team som sammen jobber for god og sikker fremdrift på prosjektene.

Les mer